Micropigmentation

Micropigmentation

Micropigmentation

Micropigmentation er en teknik i kosmetisk tatovering hvor behandleren ved at bruge af en permanent makeupmaskine og en gangs sterile mikrotynde nåle føre pigmentet ned i det yderste lag af huden.
På den måde skaber vi tusindvis af mikropunkter ved siden af hinanden hvor der bliver lagt skygger på bryn, læber og eyeliner. Jo større afstanden er mellem mikropunkterne syner skyggerne lysere.

OMBRE- POWDERBROW

Powderbrow, er faktisk en undergruppe af Micropigmentation teknikken og er en modernisering af den traditionelle øjenbrynstatovering.

Ved hjælp af en speciel teknik, vil behandleren skabe skygge med forskellige farvenuancer i brynene, som giver det mest naturlige resultat.
I de fleste tilfælde blander vi 3-4 forskellige farver for at opnå den mest præcise farve, der passer bedst til klientens hudfarve og hårfarve.

Viden om farve er en kunst i vores branche, som skal mestres for at opnå de mest naturlige resultater.

Ombre brow, for at give brynene en flot effekt vil behandleren skabe en lysere skygge i starten af brynene og gøre dem gradvist mørkere jo tættere vi kommer mod enderne.

Korrektion af forkerte øjenbryn (farve og form)

I nogle tilfælde findes der nogle traditionelle bryn tatoveringer der har ændret farve med tiden til lilla-grøn-grå- rød eller orange.
vores mål er at konvertere den ukorrekte farve til en brun eller blond farvenuance (afhængig af klientens hudfarve). Her skal behandleren vælge en præcis farve og deponere den på gamle farve under huden.

Nogle tilfælde af gamle bryntatoveringer består af 2-3 forskellige farver der skal først afvikles/diagnosticeres indtil behandleren kan finde den Komplementære farve for at neutralisere den.

For at opnå det bedst mulige resultater, skal behandleren have en bred viden inden for farve.
Farvediagnosticering og analysering samt blanding af forskellige farver er et must for en behandler, der vil rette et bryn med forkert farve.

Da de fleste af gamle bryn tatoveringer også har forkert form der også skal rettes. Det tager længere tid og kræver flere behandlinger samelignet med et nyt sæt øjenbryn.

Hvis klienten har en stor fejl i sin brynform, hvor vi som behandler ikke kan rette det med tatovering. Skal klienten sørge for at fjerne sin bryntatovering inden opstart af ny behandling.

For korrektion af gamle tatoveringer, er konsultation obligatorisk, så vi kan vurdere hvad bedste løsning er for klienten.

Image
Image
Image

Prettier

Prettier er en skønhedssalon.

 Adresse : Peter bangs vaj 75
Frederiksberg 2000

 Email : Prettier.dk@gmail.com

 Tel : 60565100

Site Designer

Designer: Designet er lavet af Dr. Mohammad Abolghasemi. Du kan også have et gratis website design af ham. Du skal bare betale gebyrer for domæne, hosting og al software, hvis du har brug for noget.

Kontaktoplysninger:

 Email: Amozegar.com@gmail.com

https://fb.com/mohammad.abolghasemii

 Telefon: 004531666224

Messengers Du kan også bruge telefonnummeret på telegram, IMO og Whatsapp.

©2019 Amozegar.com. All Rights Reserved. Designed By    Amozegar.com

Search