Hvad er klassisk Eyelash extensions?

Eyelash extensions er individuelle vipper sat fast en af gangen på din naturlige vippe. Det vejer næsten ikke noget, føles og ser fuldstændig ud som naturlige og kan fås i forskellige længder, tykkelse og bølger for at skabe det ønskede resultat. Eyelash design fås i et helt naturligt look, et sexet look eller et glamourøst look. Lige meget hvilket look man ønsker så vil dine extensions give fylde og åbne dine øjne for hvordan du også opfatter og føler omkring dig selv.

 

Hvad er volume (3D) Eyelash extensions?

Russiske volume vipper, også kendt som 3D volume, er den nyeste trend som har taget Eyelash extensions industrien med storm.

Som navnet antyder stammer teknikken fra Rusland, hvor lash pionerer skabte fan(buket) vipper, tage to eller flere vipper og placere dem på en naturlig øjenvippe for at skabe det mest fyldige sæt, som ikke var set med klassiske extensions. Forud for dette, var det ildeset at vedhæfte mere end en extensions på en naturlig øjenvippe, da det ville tynge vippen og der ville være en fare for vippernes sundhed over tid. 
Den russiske teknik anvender specialiserede Eyelash extensions, der er af 0.07mm/0.06mm diameter (nogle gange endda 0.05mm) for at gøre dette muligt uden af skade de naturlige øjenvipper. Før disse vipper blev introducerede, de fleste teknikkerer brugte typisk 0.15mm eller 0.20mm tykkelse for 1 mod 1 klassisk stil.

Volumen Eyelash extensions er meget anderledes end buketter eller Færdiggjorte fans – disse typer af øjenvipper falder mere ind i den falske vippe kategori og anvendes på dit øjenlåg. Russian volumen extensions bliver lavet på stedet – din vippeteknikker laver hver buket, forsigtigt sætter flere vipper ved hjælp af deres pincet før fastgørelse til dine vipper. Proceduren er meget delikat og meget mere indviklet end klassiske extensions; absolut præcision er en nødvendighed.

Udtrykket 2D, 3D, 6D osv. I volumenteknikken er brugt til at beskrive hvor mange vipper der er i en buket vipper. 3D betyder 3 vipper er placeret på en naturlig vippe; 6D betyder 6 vipper osv.


Hvordan buketter til den russiske volumen vipper bliver lavet.

Så det store spørgsmål er, hvordan kan så mange vipper ikke forårsage skade? At bruge 0.07mm tykke vipper, en 3D fan svarer til en 0.12mmvipper. Derfor kommer der mindre vægt på den naturlige vippe end 0.15mm vipper som er mest brugt i klassiske lash extensions. En 6D fan svarer til en 0.20mm vippe, disse sæt anbefales til kunder med stærke vipper til at begynde med.

Den største fordel ved volume teknikken er, at det bliver lavet for at give fylde, voluminøse sæt af vipper, selvom du har sparsomme, fine naturlige vipper. Sammenlignet med klassiske extensions, er resultatet meget blødere, fluffier og multi dimensionale. På grund af den lette vægt af extensions har det været kendt for at vare længere end klassiske extensions på nogle klienter.

Da den volumen sæt er blevet mere populære har nogle saloner kunnet tilbyde servicen uden nogen uddannelse/træning. Vi har haft kunder komme ind med flere 0.15mm vipper stablet oven på hinanden. Dette er ikke den rette volumen teknik og kan skade dine naturlige vipper alvorligt! Venligst undersøg markedet og kun at vælge kvalificerede og erfarne teknikere til at anvende din volumen sæt på dig.

 

Hvordan skal jeg pleje min Eyelash extensions? 

·         Du må ikke rense øjnene, bade, svømme, bruge damp eller sauna i mindst 12 timer efter behandlingen. 24 timer er anbefalet for korrekt binding.

·         Undgå varmebehandlinger som saunaer og solarier.

·         Altid være blid ved vipperne. Prøv ikke at sove på dem.

·         Brug ikke en øjenvippe bøjer.

·         Undgå alle oliebaserede makeup produkter og Eye-makeup fjerner.

·         Undgå mascara. 

·         opfyldning anbefales hver 2-4 uger

·         Få dem fjernet af en professionel

·         Børst Eyelash extensions dagligt med mascara børste.

 

Rengøring af dine Eyelash extensions

 Ideelt bør du dagligt vaske dine vipper med shampoo. For at gøre dette mixer jeg en oliefri baby shampoo (f.eks. fra Rema1000) med en smule vand og påfør direkte på vipperne. Meget forsigtigt massér dine vipper frem og tilbage, og derefter væk fra kroppen. Aldrig brug noget som er olie baseret til at rense dine vipper. Dagligt lader jeg vandet fra bruseren løbe ned over mine vipper og sørger for at der kommer vand imellem mine vipper. Efter man kommer ud af badet dupper jeg dem og lader dem tørre naturligt.

Husk at dine naturlige vipper (ikke extensions) falder af og en ny gror ud for at erstatte dem, ikke extensions.

Hvis der falder mange extensions af når du bader, kan det være fordi de er for lange og ikke passer til dine naturlige vipper, så derfor er antallet af extensions sat på ikke nok, ellers er det bare ikke sat rigtigt på.

 

Hvordan fjerner man makeup rundt om din Eyelash extensions?

Efter du har haft makeup på, så smaler det sig ofte omkring extensions. For at fjerne det blidt, gør en vatrondel våd og tør omkring dine øjne. Jeg bruger olie-fri makeup fjerner til det. Aldrig brug samme vat rondel til begge øjne, da du kan have en øjeinfektion du er uvidende om og overfører det til det andet øje. Du kan altid give dine vipper en forsigtigt børst meget forsigtigt, for ikke at skade dem. Du kan også benytte fnugfri makeup pads eller microbrushes, de virker meget hurtigere en vat rondeller og der kommer ingen fnug på Eyelash extensions

 

Eyelash extensions og inflammation

Det er godt at holde vipperne rene for at undgå inflammation. Inflammation er når håret bliver inficeret og blokeret. Det bliver blokeret med dit huds naturlige olier kaldet døde hudceller og bakterier, hvilket ikke er blevet rengjort.

Det ligner mest af alt skæl omkring dine vipper. hvis du får en inflammation er det bedst at snakke med

din tekniker og fjernelse og om noget til at putte på, til at fjerne infektionen. Dette er ikke kun for brugere af extensions, dette kunne også ske for dem der ikke fjerner deres makeup eller rengør deres ansigt dagligt.

Dette er også derfor at jeg anbefaler at undgå fest vipper, da det ikke er muligt at holde rene. Disse vipper er kun anbefalet at man bruger i maks. 3 dage, men der er desværre teknikere som bruger disse vipper og bruger stærkere lim. Jeg kan ikke understrege nok hvor vigtigt det er at finde en ordentlig tekniker.

Hvorfor mister jeg flere Eyelash extensions på det ene øje, end den anden?

Det er et spørgsmål som mine kunder der får laver Eyelash extensions, meget tit spørger mig om. 
Det er der desværre mange grunde til, og så naturlige årsager. 
Så derfor vil jeg nu påpege 10 Grunde til hvorfor mine kunder mister deres Eyelash extensions og hvorfor det er så uforudsigeligt.

Sove

Dette gælder især hvis du sover på siden eller maven. Hvis du foretrækker den ene side mere end den anden, så er chancerne at, du kan miste mere på det ene øje frem for den anden. Dette gælder også for folk som sover på maven. Hvis du ikke føler det behageligt at sove på ryggen, vil jeg foreslå dig at købe en satin eller silke pudebetræk.  De fleste gange mister klienter deres extensions pga. deres pudebetræk. Bomuld og andre materialer kan hive extensions ud eller få dem til at falde af hurtigere. Med silke eller satin, vil de glide og ikke blive revet af. Bare at få en massage kan være et problem. Hvis dit hoved skal ned i det hul i bordet, under massage, kan mase dine vipper.

Lege med dine lashes (bevidst eller ubevidst)

Jeg har gjort det, og det har de fleste af mine klienter også. Det er okay, vi kan alle komme til det. Eyelash extension bliver underlige når de begynder at gro ud, og har deres eget liv. Samlingen af vipperne kan føles som gammel mascara rester, som vil give en lyst til at pille. At gnide sig selv i øjnene eller gabe kan få vipperne til at falde af. Og inden vi indser hvad vi har gjort galt, så er det for sent. Hvis nogen leger med deres vipper ofte, så bare vid, at olien i dine fingre vil ødelægge den olie baseret samling, hvilket gør at de falder hurtigere af.

For meget makeup eller for mange olie baserede produkter bliver brugt

Halvdelen af mine klienter føler ikke de har nødt at bruge makeup, men den anden halvdel elsker glam. Men at bruge makeup osv. Kan skabe nogle problemer.

Selvom du egentlig ikke skal bruge makeup, kan nogle klienter ikke lade være. Hvis produkterne kommer på vipperne så er der problemer. Siden at de fleste eyelash extension adhæsive er olie baseret, fortæller jeg mine klienter at de skal undgå alle olie baseret produkter. Olie og olie blandet sammen, blender sammen. I dette tilfælde betyder det at, at olie baseret produkter vil ødelægge samlingen, og gøre at extensions falder hurtigere af.

Undgå makeup og hudpleje med olie i – du er blevet advaret.

 

Pandehår

Dette er noget som folk ikke tænker over, når det også kommer til extensions. Ligesom i ''Lege med dine lashes'', så tror jeg at når nogen har pandehår, så gnubber vi os i øjnene eller børster håret væk fra vores øjne konstant. En anden ting jeg har lagt mærke til ved kvinder, når du har pandehår, fokuserer man tit på et øje frem for det andet. For eksempel ved at børste håret væk fra det ene øje mere end det andet. Sæt det op eller sørg for at style det så det er væk fra dine lashes og hoved.

Det er noget tid siden sidste opfyldning

Hvis du har fået opfyldning i mere end 3-4 måneder, så er chancerne store for at du skal starte på en frisk. Fills er gode, fordi du beholder det første sæt du købte. Efter så mange opfyldning kan du komme til at tabe vipper nogle gange mere på det ene end det andet. Derfor anbefaler jeg altid mine klienter at starte forfra efter et par måneder. Hvis du kommer ind til opfyldning og du har tabt flere på det ene end det andet, så vil teknikeren gøre alt for at gøre vipperne lige og fyldige. Næste gang er det måske omvendt.

Grunden til dette, er det fordi de originale vipper fra 1. opfyldning, stadig var på og samlingen havde ikke brug for at komme ud. På grund af det højre øje bliver friske obligationer, nu det venstre øje havde ældre obligationer. På grund af denne uoverensstemmelse, kan det være gavnligt at få et nyt sæt for en frisk start. På den måde, har alle vipper samme "timer" af vippe liv, eller tæt på. Spørg din tekniker, hvilken dato du startede frisk sæt, og hvor mange fylder du har haft siden.

Længde og vægt af vippe extensions

Ligesom i ''Det er noget tid siden sidste opfyldning'' fills kan være en fejl, men dette kan også skyldes din tekniker. Alt afhængig af hvilket vipper og vægt teknikeren bruger, kan extensions være forskellige og tungere i vægt, hvilket betyder at de kan være for tunge for din naturlige vipper eller være for tung for extensions at holde fast i. Din tekniker bør gennemgå mulighederne, og have dit udgangspunkt i hovedet på samme tid. Eksempel: hvis nogen vil have Texas lashes, hvilket er meget dramatisk, lange og fyldige. Men hvis deres vipper er i dårlig stand kan de måske ikke holde det. Husk at klienter kan arbejde sig op til den stil. Med dette er sagt, normalt tungere eller de ekstra lange extensions, kan have problemer. Nogle naturlige vipper, der er for eksempel 5mm, kan disse vipper kun holde op til 15mm. Jeg har altid lært, at vipper kun kan rumme op til x3 gange deres egen længde (for nogle udvalgte vægte). Nogle naturlige vipper kan være længere i et område, end den anden, eller vipperne kan være længere på det ene øje end den anden, hvilket gør samlingerne holder længere.

Med længder og vægte i tankerne (eller semi-mink / syntetisk mink), nu vil du vide ikke gå galt. Spørg din tekniker hvilket produkt de bruger på dig, længder og størrelser. Vær ikke bange for at stille spørgsmål, fordi helt ærligt, bør de stille dig disse spørgsmål. Hvis de ikke er i stand til at kommunikere, ville jeg kigge efter en ny tekniker.

 

Din naturlige vippe cyklus

Desværre er det ikke altid extensions eller teknikeren, men nature som klienter må kæmpe med. Nogle klienter har flere naturlige vipper på det ene øje end det andet. Nogle har ar eller andre problemer som gør vipperne ujævne. Naturlig vippe cyklus kan også være meget hurtig. Hvilket betyder at din naturlige vippe falder hurtigere af. Nogle gange gælder dette for begge eller kun det ene. Fordi alles kroppe vokser forskelligt, må man gå ud fra hvad naturen har skænket en. Men en ting som klienter kan være på udkig efter er vitaminer, som kan nedsætte processen af ens naturlige vippe cyklus. Snak med din læge eller tekniker om dette.

 

Lash produkter

Ligesom makeup er der også vippe produkter at bekymre sig om. Undgå ting som øjenvippe curler eller produkter som lash serum osv. Dette vil få vipper til at gro hurtigt, og kan give problemer. Øjenvippe vurler kan trykke vipperne sammen, eller ødelægge samlingen. Så vær forsigtig! Jeg ville ikke anbefale noget serum eller værktøj. Undgå nogen anden vippe service.

 

Sved, fugtighed, pools og spa

Klienter som går I træningscenter, er aktive, aktive i vandsport eller godt kan lide at slappe af i poolen, spa eller jacuzzi…. Ikke så hurtig! Hver gang der er sved, olie baseret, vil dine vipper falde 2 til 3 gange så hurtigt af pga. den olie baserede adhæsive. Olie og olie mixer sammen. Hvilket betyder at det nedbryder samlingerne og de ryger hurtigere af. Men bare fordi olie og vand ikke blander sammen, skal man stadig holde sig væk. Fugt og vand kan ødelægge samlingerne. Desto højere fugtighed, jo kortere vil vipperne holde. Kemikalier eller produkter i vandet som klorin i pools og jacuzzi, eller salt fra havet kan også skabe problemer. Hvis man er en ivrig svømmer, gymnast osv. Er der højere risiko for at vipperne ikke holder så længe.

Skrubning / Vask ansigtet overdrevent

Mange af mine klienter gør dette. Og det er okay, jeg har også gjort det. Men det betyder ikke at det er godt. Ligesom jeg, kan nogen godt lide af være helt rene. Selvom det betyder at skrubbe sit ansigt. Men et problem med de voldsomme bevægelser er at, vipperne kan blive fanget eller revet af. Hvis nogen vasker deres ansigt med hænderne og gnubber overdrevent, kan det lave skade. I stedet for at gnubbe, prøv at være forsigtig omkring øjnene. For at få makeup af, brug en blid olie fri makeup fjerne.

 

Klassisk Vipper Extension

Image

Volume Vipper Extension

Image

Mega Volume Vipper Extension

Image

Prettier

Prettier er en skønhedssalon.

 Adresse : Peter bangs vaj 75
Frederiksberg 2000

 Email : Prettier.dk@gmail.com

 Tel : 60565100

Site Designer

Designer: Designet er lavet af Dr. Mohammad Abolghasemi. Du kan også have et gratis website design af ham. Du skal bare betale gebyrer for domæne, hosting og al software, hvis du har brug for noget.

Kontaktoplysninger:

 Email: Amozegar.com@gmail.com

https://fb.com/mohammad.abolghasemii

 Telefon: 004531666224

Messengers Du kan også bruge telefonnummeret på telegram, IMO og Whatsapp.

©2019 Amozegar.com. All Rights Reserved. Designed By    Amozegar.com

Search