Microblading

Microblading 3D Øjenbryn

Microblading er en manuel teknik af permanent makeup (kosmetisk tatovering) hvor vi ved brug af et sterilt en gangs Micro tyndt blad som består af 18-21 Micro nåle optegner hårstrå på huden (små tynde ridser på huden) og deponere pigmenter i ridsen.
Med en specifik og præcis dybde (ganske overfladisk, med forsigtighed) optegner vi nogle hårstrå der ligger oven på hinanden og følger retningen af hårvæksten (hvis klienten har hår) .

Dette skal laves med super forsigtighed af behandlere. Hvis behandleren skærer huden for dybt og deponere pigmenter i den forkerte dybde, bliver resultatet blå/gråt der ikke er tilfredsstillende for klienten.

I modsætning, hvis behandler ikke skære dybt nok, falmer farven allerede efter første behandling. Så vurdering af klientens hudtype og valg af rigtig nuance, samt alder hudfarve, hudtype og hudtone. Der er flere forskellige faktorer som en behandler skal tage hensyn til for, at få et flot Microblading resultat. Behandlerens viden og erfaring spiller en stor rolle i det endelige resultat.

3D øjenbryn

Nogle kalder Microblading bryn for 3D bryn, det er en forkert opfattelse. Blot fordi der bliver optegnet hårstrå, er det ikke ens betydende, at det kan kaldes 3D øjenbryn.

3D øjenbryn forstås på den måde, at når man kigger på brynene fra forskellige vinkler, skal man kunne se dimensioner i brynene.  

Ligesom 3D tatoveringer på kroppen.

Med en Speciel teknik, tatovere man hårstråene i forskellige retninger i blandt de eksisterende hår. Dette skaber mere fylde og hvis man ikke selv har mange hår, kan man blande Microblading (tatovering af hårstrå) med Micropigmentation (tatovering af skygge)

Image

Prettier

Prettier er en skønhedssalon.

 Adresse : Peter bangs vaj 75
Frederiksberg 2000

 Email : Prettier.dk@gmail.com

 Tel : 60565100

Site Designer

Designer: Designet er lavet af Dr. Mohammad Abolghasemi. Du kan også have et gratis website design af ham. Du skal bare betale gebyrer for domæne, hosting og al software, hvis du har brug for noget.

Kontaktoplysninger:

 Email: Amozegar.com@gmail.com

https://fb.com/mohammad.abolghasemii

 Telefon: 004531666224

Messengers Du kan også bruge telefonnummeret på telegram, IMO og Whatsapp.

©2019 Amozegar.com. All Rights Reserved. Designed By    Amozegar.com

Search